Hanımlar Komisyonu

İnfak - Zeynep Çakıl

İlkadım Derneği Hanımlar Komisyonu olarak düzenlediğimiz "İnfak" konulu seminere davetlisiniz.

Mukabele

Derneğimizde Hanımlara yönelik hafta içi her gün Saat: 13.30'da Mukabele okunmaktadır.

Kitap Söyleşisi

Derneğimizde hanımlara yönelik her ay farklı bir kitap kritik dersi yapılmaktadır. Yapılan kitap kritiği derslerinin bu ay ki kitabı "Teselliler Kitabı" oldu. Kitabın müellifi Sosyolog - Yazar / Yusuf Özkan Özburun hocamızla kritiği derneğimizin seminer salonunda gerçekleşecektir. Tüm Hanımlar davetlidir

Kur'an'a İlk Adım

Kur'an'a İlk Adım Meal Dersleri Bu Haftanın Konusu: Hud ve Yunus Sureleri Konuşmacı: Betül Tufan Her Çarşamba Saat: 13.30'da

Kur'an'a İlk Adım

Kur'an'a İlk Adım Meal Dersleri Bu Haftanın Konusu: Kasas ve İsra Sureleri Konuşmacı: Betül Tufan Her Çarşamba Saat: 13.30'da

Kur'an'a İlk Adım

Kur'an'a İlk Adım Meal Dersleri Bu Haftanın Konusu: Tur ve Mülk Sureleri Konuşmacı: Betül Tufan Her Çarşamba Saat: 13.30'da

Kur'an'a İlk Adım

Hanımlar Komisyonumuzun her hafta düzenli olarak Çarşamba günleri yaptığı meal dersleri Betül hocamızın nezaretinde devam ediyor.

Mukabele

Hanımlara yönelik Ramazan Mukabelesi başladı...

Kitap Okuma Kampanyası

Ayetlerin ışığında Derneğimizde "Kitap Okuma Kampanyası" başlatıyoruz.

Sesimi Duyuyor Musun? - Fatmanur Kutay

Değişen Toplumda Kadın Kimliği seminerlerinin 2015 yılındaki 4. semineri Eğitimci Fatmanur Kutay'ın katılımıyla gerçekleşti.