Faaliyetler

3. Sezon fıkhu's sünne dersleri başlıyor

2019 - 2020 dönemi 3. sezon fıkhu's sünne dersleri başlıyor !!!! Eğitimci Yasin hocamızla yapacağımız bu yılın ilk dersi bu Cuma akşamı Saat: 20.30'da

Fıkhu's sünne sohbetleri devam ediyor...

2018 - 2019 dönemi fıkhu's sünne dersleri devam ediyor. Eğitimci Yasin hocamızla yapacağımız bu yılın 5. dersi yarın akşam Saat: 20.30'da Ilkadım Derneği'nde olacaktır. Tüm dostlarımız davetlidir.

Fıkhu's sünne sohbetleri devam ediyor...

2018 - 2019 dönemi fıkhu's sünne dersleri devam ediyor. Eğitimci Yasin hocamızla yapacağımız bu yılın 4. dersi yarın akşam Saat: 20.30'da Ilkadım Derneği'nde olacaktır.

Fıkhu's sünne sohbetleri devam ediyor...

2018 - 2019 dönemi fıkhu's sünne dersleri devam ediyor. Eğitimci Yasin hocamızla yapacağımız bu yılın 3. dersi Cuma akşamı Saat: 20.30'da Ilkadım Derneği'nde olacaktır. Tüm dostlarımız davetlidir.

Fıkhu's sünne sohbetleri başlıyor

2018 - 2019 dönemi fıkhu's sünne sohbetleri başlıyor.Eğitimci Yasin Aydoğan hocamızla yapacağımız sohbetlerimiz her ayın son Cuma akşamı İlkadım Derneğinde olacaktır. İlk sohbetimiz bu hafta Cuma akşamı Saat: 20.30'da, ailece davetlisiniz #İlkadımDerneği #facebook #twitter #instagram #finkafe #YouTube #Bip #genç #Esenyurt #haber #eğitim #etkinlik #Cuma

Teravih Namazı

Derneğimizde Cuma - Cumartesi - Pazar günleri Teravih namazı kılınmaktadır.

İlkadım Derneği 3. Olağan Kongre

Derneğimizin 3. Olağan Kongresi "Geleceğimiz, Gençler" temasıyla aşağıdaki gündem maddeleri ile bu Pazar günü saat: 13.00'da Dernek binamızda gerçekleşecektir.

Teravih Namazı

Derneğimizde erkeklere ramazan boyunca teravih namazı kılınacaktır.

Ziyaret

Esenyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Hakkı Damat bey derneğimizi ziyaret etti. Yapmış oldukları ziyaretten dolayı İlkadım Derneği olarak kendilerine teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz.

Sizin için paylaşıyoruz; Bizi takip edin!

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip ederek birçok İslami sohbete ve tüm faaliyetlerimizle ilgili duyurulara ulaşabilirsiniz. ilkadimdernegi.net facebook.com/ilkadimdernegi.net twitter.com/ilkadimdernegi youtube.com/ilkadimderneginet instagram.com/ilkadimdernegi

Ramazan'da İlkadım'dayız

Bizleri bir Ramazan ayına daha kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Bu Ramazan ayı boyunca derneğimizde erkeklere yönelik teravih namazı eda edilecektir, ayrıca hergün saat: 14.00'da hanımlara yönelik mukabelemizde başlamıştır.