"Cuma" Arama Sonuçları

3. Sezon fıkhu's sünne dersleri başlıyor

2019 - 2020 dönemi 3. sezon fıkhu's sünne dersleri başlıyor !!!! Eğitimci Yasin hocamızla yapacağımız bu yılın ilk dersi bu Cuma akşamı Saat: 20.30'da

Gençlik Atölyesi *11 - Ümmet Bilinci.

Gençgâh bu hafta Gençlik Atölyesi'ne Yardımeli Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Karacakaya'yı konuk ediyor. Konumuz; Ümmet Bilinci.

Oku!Nası? Film - Truman Show

Gençgâh film okumalarını garip bir başlıkla başlatıyor; "Oku!Nası? Film" artık ne anlıyorsanız.

Fıkhu's sünne sohbetleri devam ediyor...

2018 - 2019 dönemi fıkhu's sünne dersleri devam ediyor. Eğitimci Yasin hocamızla yapacağımız bu yılın 3. dersi Cuma akşamı Saat: 20.30'da Ilkadım Derneği'nde olacaktır. Tüm dostlarımız davetlidir.

Bilgemiz Aliya İzzetbegoviç - Belgesel Gösterimi.

İslam aleminin Bilge Kralı, Bosna Hersek'in direnen adamı, yakın dönem dünya tarihine damga vuran şahsiyet Aliya İzzetbegoviç’in hayatını ve mücadelesini anlatan "Bilgemiz Aliya İzzetbegoviç" belgeselinin gösterimini yapıyoruz.