"Esenyurt" Arama Sonuçları

3. Sezon fıkhu's sünne dersleri başlıyor

2019 - 2020 dönemi 3. sezon fıkhu's sünne dersleri başlıyor !!!! Eğitimci Yasin hocamızla yapacağımız bu yılın ilk dersi bu Cuma akşamı Saat: 20.30'da

Yetimler Yararına Yardım Kahvaltısı

İlkadım Derneği ve Yardımeli Derneği ile ortaklaşa düzenlediği "Yetim Ailelere Yönelik Hayır Kahvaltısı" Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayın da gerçekleşti.

Gençlik Atölyesi *11 - Ümmet Bilinci.

Gençgâh bu hafta Gençlik Atölyesi'ne Yardımeli Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Karacakaya'yı konuk ediyor. Konumuz; Ümmet Bilinci.

Bilgemiz Aliya İzzetbegoviç - Belgesel Gösterimi.

İslam aleminin Bilge Kralı, Bosna Hersek'in direnen adamı, yakın dönem dünya tarihine damga vuran şahsiyet Aliya İzzetbegoviç’in hayatını ve mücadelesini anlatan "Bilgemiz Aliya İzzetbegoviç" belgeselinin gösterimini yapıyoruz.

Fıkhu's sünne sohbetleri başlıyor

2018 - 2019 dönemi fıkhu's sünne sohbetleri başlıyor.Eğitimci Yasin Aydoğan hocamızla yapacağımız sohbetlerimiz her ayın son Cuma akşamı İlkadım Derneğinde olacaktır. İlk sohbetimiz bu hafta Cuma akşamı Saat: 20.30'da, ailece davetlisiniz #İlkadımDerneği #facebook #twitter #instagram #finkafe #YouTube #Bip #genç #Esenyurt #haber #eğitim #etkinlik #Cuma

Teravih Namazı

Derneğimizde Cuma - Cumartesi - Pazar günleri Teravih namazı kılınmaktadır.