"Sohbet" Arama Sonuçları

3. Sezon fıkhu's sünne dersleri başlıyor

2019 - 2020 dönemi 3. sezon fıkhu's sünne dersleri başlıyor !!!! Eğitimci Yasin hocamızla yapacağımız bu yılın ilk dersi bu Cuma akşamı Saat: 20.30'da

Fıkhu's sünne sohbetleri devam ediyor...

2018 - 2019 dönemi fıkhu's sünne dersleri devam ediyor. Eğitimci Yasin hocamızla yapacağımız bu yılın 5. dersi yarın akşam Saat: 20.30'da Ilkadım Derneği'nde olacaktır. Tüm dostlarımız davetlidir.

Fıkhu's sünne sohbetleri devam ediyor...

2018 - 2019 dönemi fıkhu's sünne dersleri devam ediyor. Eğitimci Yasin hocamızla yapacağımız bu yılın 4. dersi yarın akşam Saat: 20.30'da Ilkadım Derneği'nde olacaktır.

Fıkhu's sünne sohbetleri devam ediyor...

2018 - 2019 dönemi fıkhu's sünne dersleri devam ediyor. Eğitimci Yasin hocamızla yapacağımız bu yılın 3. dersi Cuma akşamı Saat: 20.30'da Ilkadım Derneği'nde olacaktır. Tüm dostlarımız davetlidir.

Fıkhu's sünne sohbetleri başlıyor

2018 - 2019 dönemi fıkhu's sünne sohbetleri başlıyor.Eğitimci Yasin Aydoğan hocamızla yapacağımız sohbetlerimiz her ayın son Cuma akşamı İlkadım Derneğinde olacaktır. İlk sohbetimiz bu hafta Cuma akşamı Saat: 20.30'da, ailece davetlisiniz #İlkadımDerneği #facebook #twitter #instagram #finkafe #YouTube #Bip #genç #Esenyurt #haber #eğitim #etkinlik #Cuma

16. Buluşma - 24 Saat Ahlâk

Soğuk hava şartları nedeniyle ertelemek durumunda kaldığımız 16. Kur'an Halkaları Buluşmasını bu hafta Eğitimci - Yasin hocamızın sunumuyla gerçekleştireceğiz. Sohbetimiz 3 Mart Cuma günü akşam 8.30'da gerçekleşecektir.