Yardımeli

Yetimler Yararına Yardım Kahvaltısı

İlkadım Derneği ve Yardımeli Derneği ile ortaklaşa düzenlediği "Yetim Ailelere Yönelik Hayır Kahvaltısı" Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayın da gerçekleşti.

Doğu Guta Yardım Kahvaltısı

Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan Doğu Guta yıllardır muhasara altında tutuluyordu. Açlıkla mücadele eden ve rejimin bombardımanlarında yaralanan binlerce Doğu Guta'lı kardeşimiz İdlib'e göç ediyor.

Doğu Guta'ya Yardım Kahvaltısı

Doğu Guta'ya Yardım Kahvaltısı Esed rejimi tarafından abluka altında tutulan ve insani krizin gittikçe derinleştiği Doğu Guta için Yardımeli Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz yardım kahvaltısına davetlisiniz.

2015 Kurban Kesim Organizasyonu

İlkadım Derneği'nin 24 Eylül 2015 Perşembe (Bayram'ın 1. günü) Hikmet Vakfı - Karınca Derneği - İlkadım Derneği ile ortaklaşa düzenlediği Alibeyköy "Kurban Organizasyonu"